Ajánlatkérés

Hívjon: +36 20 944 2072

Lepje meg ügyfeleit karácsonyra videó képeslappal!

AJÁNLAT
Betöltés folyamatban...

Karácsonyi képeslapok cégeknek online

Válasszon képeslapot!

Lapozzon, és válassza ki azt a képeslapot,
amelyet szívesen elküldene üzleti partnereinek, munkatársainak vagy vásárlóinak!

Küldjön céglogót,

és mi elkészítjük Önnek a saját üzleti logójával ellátott karácsonyi üdvözlő videóját!

Így kívánjon boldog karácsonyt!

Önnek egyszerű dolga van, hisz innentől már csak egy gombnyomás, és küldheti saját, akár az Ön személyes videóüzenetével ellátott, akár partnerei nevére szóló karácsonyi képeslapját!

Küldjön karácsonyi videó képeslapot Ön is! >>>

KÉREK AJÁNLATOT!

Ünnepi képeslap galériánk

Karácsonyi képeslapok: válasszon kínálatunkból!

Segíthetek választani? Csak egy telefon: 06-20-944-2072

Kérje Ön is karácsonyi üzleti ajánlatunkat! >>>

KÉREM MOST!

 

 

Vélemények a videókról

 

KORÁBBI VÁSÁRLÓINK IMÁDJÁK! Olvassa el néhányuk véleményét…

Frenyó Krisztina, főszerkesztő - FEELING Magazin

Ez valami fenomenális! Köszönöm! Gratulálok a munkátokhoz, az eredményehez és a gyors, precíz, lényegretörő videókhoz!

Fónyad Zsuzsanna - MÜLLER Drogéria

Nagyon szépen köszönöm !!!!

Garai Anikó - Süti Expressz Kft

Maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal, főleg a gyorsasággal, a videó pedig önmagáért beszél!

Gáspár Katalin - Lélekpillangó

A képeslap maga a pompázatos csodálatosság :) KÖSZÖNJÜK!

Bossányi Tibor, cégvezető - Andió

Hát ez a karácsonyi videókészítés annyira flottul megy ennyi év után, hogy első nekirugaszkodásra tökéletesre sikerült! Köszönöm, hogy ismét csináltatok nekünk vicces karácsonyi videót!

D. Bikfalvi Moni - Pagony Multimédia Stúdió

Már mindenhol megosztottam, mindenkinek elküldtem, és vagy harmincszor megnéztem!

Bicskei Kiss László - Főnix MMI Színházi és Művészeti Műhely

A képeslap osztatlan siker mindenfelé! Köszönet érte...!

Németh Melinda - Colling Kft.

Cégünk 23 éves történetében ez az első videó képeslap! Remekül sikerült! GYakorlatalnságunk mit sem rontott az eredményen :-) Nagyon köszönjük, hogy az ötlet születésétől a megvalósulásig ilyen gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni!

Polgár Béla - Euroflow

A megszokott karácsonyi képselap helyettegy rendhagyó, figyelemfelkeltő üdvözlő lappal szerettük volna partnereinket meglepni. Azért döntöttünk a videó képeslap mellett, mert, egsrészt kültséghatékony, másrészt extravagáns. Örömünkre szolgált, hogy kéréseinket rugalmasan, és gyorsan teljesítették. Maximálisan meg vagyunk elégedve a munkájukkal, a határidő betartásával, az árral. Ksözönöm a korrekt együttműködést.

Horn Helga - MasterBOOK, ZÖLDKŐ

Köszönjük szépen, idén is nagyszerűen sikerültek a videók, hasonlóan az előző évihez.Reméljük most is legalább annyi tetsző visszajelzést kapunk partnereinktől, mint tavaly.

Kárpáti András - OSG Hungary

Partnereinktől csupa pozitív visszajelzést kaptunk tavaly és hiszem, hogy ez az idei évben sem lesz másként. Köszönjük!

Szokolai Balázs, ügyvezető, tulajdonos - Emlékmentő Kft.

Köszönjük a munkátokat, igazán szép, a cégünk "fényéhez" passzoló igényes karácsonyi videóképeslapot készítettetek nekünk!

Gergely Andrea, irodavezető - MOM Sport

Köszönjük a gyors és minden igényt kielégítő szolgáltatásukat, valamint az egyedi lehetőséget a karácsonyi és újévi üdvözlet terén.

Szaladják Linda, marketing vezető - iData

Idén is szuper ötleteket adtatok és segítettetek az elképzelésinket megvalósítani. A videókat pedig nem csak mi imádjuk, az ügyfeleink közül is többen visszajeleztek, hogy milyen kreatív és hatásos videó képeslappal szoktunk Boldog Karácsonyt kívánni. Köszönjük!

Kérje Ön is karácsonyi üzleti ajánlatunkat! >>>

KÉREM MOST!

 

 

Üzleti Videómarketing Csomag 2020 - Határtalan felhasználás - Joker a marketingben

 

Tartalmaz 1 db bemutató videót, 4 különböző alkalomra, 4 különböző kezdéssel vagy befejezéssel. Az első a karácsony, a többi lehet akció, új termék megjelenése, meghívó stb.

1 óra ingyenes cégre szabott videómarketing tanácsadás

 

Ismeri a JOKER lapot a kártyában? Az a lap, ami bármit helyettesít és mondhatni mindent visz. Ilyen JOKER lehetőséget kínálunk most a „20-az-1-ben” videómarketing megoldásunkkal.

 

Használjon karácsonyi képeslapot cégbemutatójához!

A karácsonyi videó képeslap bemutatja cége termékeit, szolgáltatásait és főbb jellemzőit. Szórólap, névjegy, prospektusok, weboldal? Manapság már önmagában kevés. Tegye mellé saját karácsonyi videó képeslapját!

Karácsonyi videó képeslap használata image filmként!

A karácsonyi videó képeslap segít abban, hogy reális és mindenre kiterjedő képet mutasson cégéről, hiszen a látszat épp annyira fontos, mint az, ami a csomagolásban van!

Mutassa be termékeit karácsonyi videó képeslappal!

Valósítsa meg a termékbemutatóit karácsonyi videó képeslappal, hisz ez teljes képet mutathat a cégek és a vásárlói felé. Szeretné felkelteni az érdeklődésüket? Ez az animált eszköz tökéletes arra, hogy meg is valósíthassa.

Ismertesse meg szolgáltatásait karácsonyi videó képeslapja segítségével!

Azzal, hogy naponta hatványozottan sok inger éri az embert, nem mindegy mit adunk át egy szolgáltatás bemutatóban. Könnyen érthető formába öntheti szolgáltatásait ezzel a videó marketing megoldással.

A karácsonyi videó képeslap weboldali videóként is használható!

Itt az ideje egyéni karácsonyi videó képeslap készítésének, hisz közelegnek az ünnepek. A fejlődő weboldalak egyik szembetűnő eszköze a weboldali bemutatkozó videó. Ezzel a megoldással felveheti a versenyt megjelenés tekintetében is piaci versenytársaival.

Reklámozzon karácsonyi videó képeslap segítségével az online médiában is!

A karácsonyi videó képeslap internetes reklámként is egyre népszerűbb lehet, köszönhetően a gyors terjedésnek. Ma már nem csupán a pop-up reklámok és bannerek léteznek, hanem megjelentek forradalmian új megoldások is. Ilyen innovatív, modern, meglepő és látványos videómarketing megoldást kínálunk az online világra optimalizálva.

Jelenjen meg a Televízióban! Karácsonyi videó képeslap TV reklámként.

A karácsonyi videó képeslap használatával a lehetőség adott az Ön számára is, hogy a média több területén, így a televízióban is megmutassa cégét, termékét, szolgáltatását. A reklámfilm rövid, tömör esszencia, mely felkelti az érdeklődést és a vásárlási vágyat.

Hírlevelekbe is beilleszthető az egyedi karácsonyi videó képeslap!

Egyedi karácsonyi videó képeslap, rendszeres hírközlés, friss információk átadása - elengedhetetlen ebben az ingerekkel teli világban. Aki nem tartja folyamatosan a kapcsolatot az ügyfeleivel, az egy idő után elveszítheti őket. Videó anyagokkal, videó üzleti képeslapokkal színesítheti hírleveleit, bármilyen hosszú történetet feldob egy ilyen látványos képi anyag.Ajánlatot kérek >>>

Posztolja karácsonyi videó képeslapját a facebook-ra!

A közösségi média egyik vezető oldalán is kötelező a jelenlét. A különféle hírek képekben és animált videókban is megjeleníthetők. Az online közönség előszeretettel néz videókat pl. a Facebook oldalain, vagy akár továbbítja, megosztja azokat! Legyen Ön is hatékony és ossza meg karácsonyi videó képeslapját!

Terjessze karácsonyi videó képeslapját youtube-on keresztül is!

Magas nézettség, rengeteg megosztás, vírusvideók. A Youtube videó megosztó oldala kiváló felület arra, hogy az Önök cégéről készített személyre szabott karácsonyi videó képeslapját terjeszthesse és marketing célokra használja.

Színesítse kampányait céges karácsonyi videó képeslappal!

Legfrissebb kampányához, vagy épp új termék bevezetéshez kiváló fegyver van a tarsolyában, bárhol megállja a helyét. Izgalmassá és látványossá teheti mondandóját a kommunikációs forgatagban.

Használja marketing eszközként a karácsonyi képeslapok küldését!

Az üzleti életben fontos a technikai eszközök terén is tartani a lépést, hisz cége lemaradhat. Az eladás során fontos a megfelelő marketing módszerek kiválasztása, ezért ajánljuk figyelmébe karácsonyi videó képeslap csomagunkat. Könnyen beilleszthető a marketinges eszközök közé ez az újítás.

Ágyazza be karácsonyi videó képeslapját az üzleti e-mailek végére aláírásként!

„Saját karácsonyi videó képeslappal rendelkezik? Akkor ez azt is mutatja, hogy sokat ad a termékére, szolgáltatására is.” Ragaszkodik a régi, jól bevált név+telefonszám+weblap cím összeállításhoz az elektronikus aláírásában?

Mennyivel eredetibb és látványosabb, informatívabb, ha a neve mellett ott forog a saját karácsonyi videó képeslapja!

Határozottan emeli az Ön cégéről alkotott képet az ügyfelei szemében.Ajánlatot kérek >>>

Egészítse ki akcióit karácsonyi videó képeslappal!

Karácsonyi videó képeslappal is kiemelheti azokat a kulcsszavakat, amelyekkel akciós termékét, szolgáltatását be szeretné mutatni. Ennek kiváló módja üzleti videó csomagunk, melyet bármilyen akciójánál felhasználhat, terjeszthet célközönségének.

Kápráztassa el üzleti rendezvénye résztvetőit karácsonyi videó képeslappal!

Céges rendezvények színvonalas promóciójához elengedhetetlen kellék a karácsonyi videó képeslap. Bővítse Ön is eszköztárát és kápráztassa el már első pillanattól kezdve közönségét! Legyen az elsők között, mindig!

Készítse el multimédiás prezentációját! Alkalmazzon saját videó anyagot!

Bármikor szüksége lehet egy olyan anyagra, melyet elővehet, bemutathat akár egy villámprezentáción, akár egy új ügyfélnél. Bizonyára Ön is tartott már előadást, amihez elengedhetetlenek a képi elemek, videók. Ezzel színesebbé teheti mondanivalóját, innovatív modern képet festhet cégéről. Gyors, hatékony, látványos és egyedi.

Adjon megjelenésére a kiállításokon is! Mutassa be karácsonyi videó képeslapját!

Évről évre rengeteg nívós kiállítás nyílik az üzleti világban tevékenykedő cégek számára. Fontos az első benyomás és a megjelenés. Ezért nagyon nem mindegy milyen formában jelenik meg az Ön cége, mit mutat, mit ad és mindezt milyen eszközökkel! Az karácsonyi videó képeslap tökéletesen megfelel a mai kor elvárásainak.

Figyelemfelkeltő videó képeslap önéletrajzokhoz!

Mutassa be élete fontosabb magán és- munkaállomásait röviden.

Keltse fel leendő munkaadója figyelmét!

Mutassa meg cégét üzleti találkozókon karácsonyi videó képeslappal!

Összehívott egy találkozót, ahol régi és új ügyfelek is megjelennek. Gondoljon csak bele milyen magas mércét állíthat fel azzal, ha bemutatja cégét egy minőségi karácsonyi videó képeslappal! Legyen büszke arra, hogy Önnek már van ilyen és meri is használni!

Ünnepeljen karácsonyi videó képeslappal!

Céges születésnapok, ünnepi rendezvények, évfordulok fényét emeli a karácsonyi videó képeslap, hisz zenei világával, dinamikus képi anyagával megfogja a közönséget, felkelti kíváncsiságát és akár jó kedvre is derítheti. Másik előnye még, hogy növeli a cégen belüli összetartozás érzését is. Mint egy közös céges himnusz.

Copyright © 2020 Multi M Stúdió Kft. - Telefon: +36 20 944 2072

Megnézem az új oldalt